Auskime trispalvę kartu!

2010 02 11 | Kategorijoje: Susitikimai

Lietuvos Nepriklausomybės atkūrimo dvidešimtmečio minėjimo Kėdainiuose organizacinė komisija inicijuoja trispalvės juostos, simbolizuojančios Lietuvą ir jos laisvę mylinčių piliečių bendrystę, audimą.

Nuoširdžiai kviečiame Kėdainių krašto žmones prisidėti prie visus mus jungiančios juostos audimo.

 Nuo vasario 16 dienos antradieniais–šeštadieniais 10–17 val. visiems bus galima austi Kėdainių krašto muziejuje (Didžioji g. 19), Vinco Svirskio kryžių salėje. 

Vasario 16 d. 13.15 val. Kėdainių krašto muziejaus Vinco Svirskio kryžių salėje juosta bus pradėta austi, o kovo 11 dieną –  iškilmingai pristatyta visuomenei Kėdainių kultūros centre. 

Kad muziejaus salėje visiems būtų patogu, prašytume didesnes žmonių grupes registruotis iš anksto telefonu ( 8 347 53 685  8 347 53 685 ) arba elektroniniu paštu  rlukminiene@gmail.com.

   Kėdainių raj. savivaldybės informacija

Knypava.lt

 

Rašykit komentarą

Saugumo kodas:

Knypava.lt pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.

Knypava.lt privalo informuoti specialiąsias Lietuvos tarnybas apie įžeidžiančių, smurtą, rasinę, tautinę, religinę ar kitokią neapykantą skatinančių komentarų autorių duomenis. O taip pat gali tai padaryti savo iniciatyva. Informuokite redaktorius apie netinkamus komentarus.