Kėdainių kultūros centre vyks šventė TIKIME LAISVE

2010 02 11 | Kategorijoje: Krašto naujienos

Kėdainiai, kaip ir visa Lietuva, ruošiasi švęsti Lietuvos Nepriklausomybės atkūrimo sukaktį. Kovo 11-ąją –  Lietuvos Nepriklausomybės atkūrimo dieną –  Kėdainių kultūros centre vyks šventė TIKIME LAISVE.

Pasidžiaugsime kėdainiečių nuausta Lietuvos Nepriklausomybės dvidešimtmečiui skirta trispalve juosta (ji į Kultūros centrą bus atgabenta iš Krašto muziejaus), sveikinsime vieni kitus, stebėsime šventinį geriausių Kėdainių miesto jaunimo ir suaugusiųjų mėgėjų meno kolektyvų  koncertą.

Kad šventė dar kaitriau šildytų mūsų širdis, raginame jau dabar savo asmeniniuose archyvuose ieškoti nuotraukų, kuriose užfiksuotos įsimintinos Lietuvos valstybės atkūrimo judėjimo pradžios, Sąjūdžio, kitų svarbių ir prasmingų renginių, vykusių per pastaruosius 20 metų, akimirkos.

Nuotraukas (įvairių formatų, o jeigu jas spausdinsite iš skaitmeninės laikmenos – 10×15) prašome atnešti į Kėdainių kultūros centrą (J. Basanavičiaus g. 24) iki kovo 1 dienos.

Kitoje nuotraukos pusėje norėtume rasti jos aprašymą. Iš Jūsų nuotraukų bus parengta paroda „Nepriklausomybė ir aš“. Pageidaujantieji savo nuotraukas, pasibaigus parodai, galės atsiimti.

Kurkime istoriją kartu!  

Kėdainių kultūros centro informacija

Knypava.lt

Rašykit komentarą

Saugumo kodas:

Knypava.lt pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.

Knypava.lt privalo informuoti specialiąsias Lietuvos tarnybas apie įžeidžiančių, smurtą, rasinę, tautinę, religinę ar kitokią neapykantą skatinančių komentarų autorių duomenis. O taip pat gali tai padaryti savo iniciatyva. Informuokite redaktorius apie netinkamus komentarus.