Rajono tinklininkai baigė žiemos sezoną

2012-05-01 | Skiltis: Sportas

Rajono tinklininkai žiemos sezoną baigė pirmąjį kartą vykdomu UAB „Laumetris“ taurės tinklinio turnyru, kuriame turėjo teisę dalyvauti šešios pajėgiausios 2012 m. rajono tinklinio pirmenybių komandos.

Skirtingai negu rajono tinklinio pirmenybėse, šiame turnyre komandas galėjo atstovauti tik kėdainiečiai gyvenantys ar dirbantys mūsų rajone. Tai kiek pakoregavo komandų sudėtis, nes viena iš komandų neatitiko šio reglamento ir paskutiniu momentu atsisakė dalyvauti turnyre.

Šešias valandas tarp „Bangos“- komandos vadovas A.Žiaukas, „Pliažinių“- komandos vadovas P.Žilvitis , „Ažytėnų“- komandos vadovas Š.Šiušė, „Josvainių“- komandos vadovas M.Valantėnas, „Laumetris“- komandos vadovas J.Putna tinklininkų virė atkakli, bekompromisinė, vyriška kova.

Po susitikimų pogrupiuose, dėl trečiosios vietos susitiko „Ažytėnų“ ir „Pliažinių“ komandų šešetukai. Pergale, ir trečia vieta džiaugėsi „Ažytėnų“ komandos tinklininkai kuriuos į pergalę vedė Šarūnas Šiušė. Dėl pirmosios vietos, ir „Laumetris“ taurės, varžėsi „Laumetris“ ir „Josvainių „ komandų tinklininkai.

Finalinė kova vyko iki trijų laimėtų setų. Pirmąjį setą rezultatu 26:24, antrąjį – 25:20, trečiąjį – 25:20 laimėjo „Laumetris“ tinklininkai, tapdami šio turnyro nugalėtojais, kuriems vadovavo komandos vadovas Jonas Putna.

UAB “Laumetris“ taurėmis buvo apdovanotos ir komandos prizininkės: „Josvainiu“ ir „Ažytėnų“ tinklinio komandos. Perspektyviausio žaidėjo prizas įteiktas „Josvainių“ komandos žaidėjui Albertui Maskoliūnui, Labiausiai patyrusio žaidėjo prizas atiteko „Laumetrio“ komandos žaidėjui Vytautui Trumpaičiui. Elegancijos prizą pelnė Rūta Budrytė iš „Bangos“ komandos. Geriausiojo žaidėjo prizu apdovanotas „Laumetris“ komandos žaidėjas Aistis Putna.

Visos komandos dalyvavusios pirmajame UAB “Laumetris“ taurės tinklinio turnyre buvo pagerbtos solidžiais UAB „Laumetris“ įsteigtais prizais.

Kėdainių rajono savivaldybės administracijos Kultūros ir sporto skyrius nuoširdžiai dėkoja UAB „Laumetris“ administracijai ir jos vadovui Jonui Putnai už gražią iniciatyvą plėtojant tinklinio sporto šaką rajone ir tinklinio taurės turnyro organizavimą, M.Daukšos pagrindinės mokyklos direktoriui Linui Butkui, Kėdainių tinklinio klubui, visiems tinklinio teisėjams už pagalbą vykdant tinklinio varžybas Kėdainių rajone.

Dabar tinklininkų laukia įvairūs vasaros turnyrai dalyvaujant paplūdimio, parko tinklinio varžybose.

Kultūros ir sporto skyrius

 Knypava.lt

Rašykite komentarą

Saugumo kodas: