Šėtos kultūros centre jaukus šventinis koncertas, kuriame skambės kalėdinės dainos, bei džiazo muzikos standartai

2012-12-13 | Skiltis: Susitikimai

Gruodžio 21 d. 18 val. kviečiame į vokalistės Indrės Jurgelevičiūtės ir belgų gitaristo Bert Cools akustinės muzikos koncertą.

Indrė Jurgelevičiūtė vaikystėje mokėsi dainuoti ir kankliuoti. Vėliau mokslus tęsė Lietuvos Muzikos ir Teatro Akademijoje, kur pabaigė džiazo vokalo magistro studijas. Metus gilinosi į pasaulio muzikos paslaptis Roterdamo konservatorijoje.

Indrė yra universali muzikantė, atliekanti džiazo, folk, akademinę ir pop muziką, bei aktyviai koncertuojanti su solo projektais, įvairių stilių ansambliais Lietuvoje bei svečiose šalyse. Šiuo metu ją galima išgirsti su grupėmis „Merope“, „The Ditties“, „Baisios Stygos“, „Tribute to Puppini Sisters”, „Atalyja“, „Cikados“, „The Schwings“, „Žalvarinis“.

Su įvairiais projektais Indrė yra pasirodžiusi Vilnius Jazz, Klaipėda Jazz, Birštonas Jazz, Vilnius Mama Jazz, NOA trumpametražės operos, Suklegos, Mėnuo Juodaragis, Regeneratorius, SurSadhana, OneNight Dance ir daugelyje kitų festivalių. Su Klaipėdos valstybinio muzikinio teatro orkestru atliko etninio vokalo partiją K. Jenkins ” Stabat Mater ” pastatyme.

Bert Cools - jaunas ir talentingas gitaristas iš Belgijos, aktyviai koncertuojantis Belgijoje bei svečiose šalyse.

2010 metais jis laimėjo Erasmus Jazz prizą kaip geriausias muzikantas. 2011 grojo su Blue Note vokaliste Sabrina Starke.

Bert Cools daug įvairių muzikinių projektų koncertavo festivaliuose Olandijoje (North Sea Jazz), Belgijoje, Brazilijoje, Meksikoje, Italijoje, Prancūzijoje bei Amerikoje.

Renginio globėjas Lietuvos Respublikos Seimo narys Viktoras Fiodorovas. Rėmėjai Šėtos seniūnija, Kėdainių biliardo klubas „Pool house“ ir direktorius Aurimas Skinulis.

Renginys nemokamas.

Šėtos Kultūros centro informacija

Knypava.lt

Rašykite komentarą

Saugumo kodas: