Prasidėjo registracija į naują vasaros sveikatingumo stovyklą

2013-02-05 | Skiltis: Susitikimai

Lietuvos sveikuolių sąjungos organizuojama vasaros stovykla “Į laisvę-2013″ šįmet sulaukė itin daug norinčių dalyvauti. Per vieną mėnesį nuo registracijos paskelbimo internete vietų stovykloje apskritai nebeliko… Nenorėdami nuliūdinti nesuspėjusių užsiregistruoti, nusprendėme organizuoti dar vieną vasaros stovyklą toje pačioje, mūsų pamėgtoje Dvarčėnų dvaro sodyboje. Stovykla “Aš - už sveiką Lietuvą” vyks 2013 m. liepos 21-18 d.d. ir bus skirta pradėjusiems domėtis sveika gyvensena, žengiantiems pirmuosius žingsnius sveiko gyvenimo keliu, ieškantiems praktika ir patirtimi patikrintos informacijos bei metodikų.

Džiaugiamės ir didžiuojamės sulaukę be galo didelio dalyvių susidomėjimo ir pasitikėjimo Lietuvos sveikuolių sąjungos veikla bei jos holistinės sveikatos mokymo filosofija. Tai labai svarbi atsakomybė mums, auginanti ir leidžianti tobulėti, ugdyti sąmoningumą…

Nuoširdžiai dėkojame visiems ir laukiame atvykstant ten, kur jūsų laukia nauja patirtis, nauja pradžia, pasikeitęs požiūris į savo gyvenimą ir jo kokybę, kur atrasite naujų draugų ir bendraminčių!

Kviečiame dalyvauti tuos, kurie žengia pirmuosius sveikos gyvensenos žingsnius, neseniai pradėjo ja domėtis ir skęsta informacijos gausoje, kurie trokšta pajusti laisvę, atrasti ramybę, pasisemti praktinių žinių, iš karto taikytinų kasdieniniame gyvenime. Kviečiame ir tuos, kurie tiesiog nori prasmingai praleisti vasaros atostogas su šeima, geriau pažinti save ir savo artimuosius, pasisemti energijos, atjaunėti ir pailsėti.

KELIALAPIS Į STOVYKLĄ GALI BŪTI PUIKI, O SVARBIAUSIA - PRASMINGA DOVANA JUMS IR JŪSŲ ARTIMIESIEMS!!!

Stovykloje jūsų laukia žinomiausi Lietuvoje visuomenininkai ir savanoriai, sukuriantys nuoširdžią, atvirą ir draugišką, jaukią ir palaikančią, suteikiančią entuziazmo, stiprybės bei energijos aplinką.

Daugiau informacijos ir dalyvavimo sąlygas rasite www.sveikuoliai.lt

Kėdainių VSB informacija

Knypava.lt

Rašykite komentarą

Saugumo kodas: