Startavo „Drąsūs, stiprūs, vikrūs“

2013-03-01 | Skiltis: Sportas

Šią savaitę „Aušros“ sveikatinimo ir sporto pagrindinės mokyklos bei „Ryto“ pagrindinės mokyklos sporto salėse startavo rajono mokinių Olimpinio festivalio „Drąsūs, stiprūs, vikrūs“ estafečių varžybos.

Vasario 26 d. dalyvavo „Aušros“ sveikatinimo ir sporto pagrindinės mokyklos, „Ryto“ pagrindinės mokyklos, J. Paukštelio pagrindinės mokyklos ir Krakių M. Katkaus gimnazijos 4 – ų klasių vaikų komandos. Mokiniai varžėsi 9 estafečių rungtyse (teniso kamuoliukų pernešimas; kūlvirsčiai; paridenk, pagauk ir varykis; „bulvių sodinimas“; šuoliukai su lankais; „tunelis“; šuoliukai su šokdyne; pralįsk pro lanką; greičio estafetė).

Greičiausi ir vikriausi tapo „Aušros“ sveikatinimo ir sporto pagrindinės mokyklos moksleiviai, treniruojami Irenos Ratkuvienės ir Jolitos Gvergždienės. Antrą vietą iškovojo Krakių Mikalojaus Katkaus gimnazijos komanda, o trečią – „Ryto“ pagrindinės mokyklos mokiniai. Varžybose vyravo puiki nuotaika, geros emocijos, mokiniai garbingai rungtyniavo, stengėsi atlikti užduotis greitai ir teisingai.

5 – 6 klasių estafečių varžybos vyko 28 d., kuriose absoliučiais nugalėtojais tarp šešių komandų tapo Krakių Mikalojaus Katkaus gimnazijos moksleiviai, treniruojami Roberto Kaselio ir Romualdo Varno. II vietą iškovojo Akademijos gimnazijos komanda ir trečioje vietoje liko J. Paukštelio pagrindinės mokyklos moksleiviai.

Kovo 9 dieną „Aušros“ sveikatinimo ir sporto pagrindinės mokyklos ir Krakių Mikalojaus Katkaus gimnazijos nugalėtojai zoninėse „Drąsūs, stiprūs, vikrūs“ varžybose varžysis su Panevėžio ir Jonavos nugalėtojais.

Sporto mokyklos informacija

Knypava.lt

Rašykite komentarą

Saugumo kodas: