Kėdainių VVG darbų sūkuryje

2011-03-28 | Skiltis: Susitikimai

Vėjuotą, tačiau pavasariu dvelkiančią kovo 21d. popietę asociacijos Raseinių rajono vietos veiklos grupės „Raseinių krašto bendrija“ administracija, vadovaujama pirmininko Vinco Blinstrubo atvyko į Kėdainius dėl bendradarbiavimo sutarties pasirašymo su Kėdainių rajono vietos veiklos grupe.

Kėdainių ir Raseinių vietos veiklos grupes sieja itin šilti ir glaudūs ryšiai, užsimezgę dar prieš keletą metų. Kėdainių rajono vietos veiklos grupė siekia bendradarbiauti ir su kitomis visuomeninėmis nacionalinėmis bei tarptautinėmis organizacijomis, ne tik Lietuvoje, bet ir užsienyje.

,,Raseinių vietos veiklos grupė  mums lyg vyresnioji sesuo, iš kurios visada sulaukiame patarimų ir skubios pagalbos. Tai viena pirmaujančių veiklos grupių šalyje, į kurią lygiuojasi daugelis kitų. Iš tiesų labai džiaugiamės tūrėdami tokius partnerius, esame dėkingi už  šiltus ir glaudžius ryšius, kuriuos pagaliau oficialiai įtvirtinome“ – džiaugėsi Kėdainių rajono vietos veiklos grupės pirmininkė Aušra Vaidotienė.

Pagrindinis abiejų šalių sutarties sudarymo tikslas -  skatinti ir plėtoti įvairiapusį bendradarbiavimą, dalintis gerąja patirtimi. Susitikimo metu be kita ko aptartos šiandieninės VVG aktualijos – mokėjimų prašymų teikimo patirtis, dažniausiai pasitaikančios klaidos bei kaip jų išvengti, o taip pat daug dėmesio skirta vietos projektų atrankos taisyklėms ir kt.

Esame dėkingi Kėdainių krašto muziejaus direktoriui R. Žirguliui už ekskursiją bei suteiktą galimybę supažindinti svečius su Kėdainių krašto istorija.  Gidės Jūratės Nekrašienės lydimi apžiūrėjome legendomis apipintus, istorinės Radvilų giminės sarkofagus, palikusius svečiams neišdildomą įspūdį.

,,Sutikote mus kaip šalies prezidentą su palyda“, negailėjo šiltų žodžių atsisveikindamas V. Blinstrubas.

Tikimės, jog bendradarbiavimas bus visapusiškai naudingas abiems vietos veiklos grupėms, siekiant bendrų tikslų, tobulinant mokymo sistemą, vykdant LEADER programą. Pasirašydami sutartį įsipareigojome ne tik organizuoti konsultacijas, konferencijas, seminarus, bet ir dalyvauti partnerio rengiamose mokymo programose, siekiant ne tik parodyti programos įgyvendinimo naudą  kaimo žmonėms, bet ir pagerinti gyvenimo kokybę.

Kėdainių r. VVG

Knypava.lt

Komentarai 2 “Kėdainių VVG darbų sūkuryje”

  1. lietuvis sako:

    tikimės kad nauja vvg kedainiu vadė musu nenuvils.

  2. rasykite sako:

    rasykite projektus gerbiamieji, pinikeliai projektams jusu visa gyvenima nelauks.

Rašykite komentarą

Saugumo kodas: