Savaitės kriminalai

2011-01-18 | Skiltis: Krašto naujienos

Nerami buvo praėjusi savaitė teisėsaugininkams. Rodos po ilgo švenčių maratono tūrėtume būti taikūs,  nurimę, tačiau anaiptol.  Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato Kėdainių rajono policijos komisariate užregistruota net 17 pranešimų ir pareiškimų apie įvykdytas nusikalstamas veikas. Išaiškinta – 5.

Į areštinę uždaryta naktiniame klube siautėjusi kėdainietė

2011-01-16 4.26 val. naktiniame klube ,,Activity Zone“ policijos pareigūnai sulaikė neblaivią, siautėjančią 33-jų kėdainietę, kuri agresyviai elgėsi, plūdosi necenzūriniais žodžiais. Nevykdydama teisėsaugininkų reikalavimų, vieną kartą sudavė ranka į veidą ir du kartus spyrė į koją patruliui. Pastaroji už pasipriešinimą policijos pareigūnams uždaryta į areštinę.

Pavogtas automobilis VW Passat

Sausio 14-ąją dieną 31-erių metų kėdainietė pasigedo savo automobilio VW Passat, valst. Nr. DBV714, 2001 metų laidos, geltonos spalvos. Jis stovėjo Kėdainiuose, Mindaugo gatvėje, priešais 11 namą esančioje automobilių stovėjimo aikštelėje.

Užpulta ir apiplėšta garbaus amžiaus kėdainietė

Sausio 15-osios pavakarę, 17.45 val. Smilgos gatvėje, netoli parduotuvės ,,1000 smulkmenų“, 66-erių metų moteriškei iš nugaros pusės pribėgęs apie 16-17 metų amžiaus jaunuolis stumtelėjo, o nelaimėlei pargriuvus ant žemės iš rankų ištraukė rankinę bei pasišalino iš įvykio vietos. Rankinėje buvo piniginė su pinigais, asmens dokumentai, mobiliojo ryšio telefonas. Padaryta žala – 665 litai.

Kodėl sudegintas pagrobtas automobilis?

2011-01-14 automobilio VW Golf pasigedo 31-erių kėdainietis, kuris apie 8.10 val. pastebėjo, jog transporto priemonė pavogta iš Budrio g. 9 namo kiemo. Nurodytas automobilis rastas liepsnojantis prie Vilainių seniūnijos Kujėnų kaimo fermų.  Liepsna automobilį suniokojo nebepataisomai. Įvykio aplinkybės tiriamos.

Kėdainių r. PK informacija

Knypava.lt

Rašykite komentarą

Saugumo kodas: