Policijos pareigūnai organizavo prevencines priemones

2012-04-27 | Skiltis: Krašto naujienos

Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato Kėdainių rajono policijos komisariato pareigūnai balandžio mėnesį organizavo 6 prevencines priemones dėl nelegalios prekių apyvartos, kurių metu tikrino Kėdainių mieste esančias turgavietes, prekyvietes bei stebėjo prižiūrimoje teritorijoje esančias problemines vietas. Pareigūnai nustatė 2 administracinius teisės pažeidimus, pradėjo 1 ikiteisminį tyrimą.

Balandžio 5-ąją Kėdainiuose, Gegučių g., pas moterį bute rasta 30 pakelių cigarečių su Baltarusijos Respublikos banderolėmis.

Balandžio 11-ąją pas kėdainietį bute Smilgos g. rastas butelis su skysčiu, turinčiu specifinį alkoholio kvapą.

Dėl šių pažeidimų pradėtos administracinių bylų teisenos.

Balandžio 18-ąją Kėdainiuose, J. Basanavičiaus g. 122 namo kieme, patruliai sustabdė patikrinti automobilį ,,Ford Escort“, kurio bagažinėje rado 40 plastikinių 1,5 litro talpos butelių su skysčiu, turinčiu specifinį alkoholio kvapą. Automobilį vairavęs 61-erių kėdainietis buvo uždarytas į areštinę, pradėtas ikiteisminis tyrimas.

Primename, kad apie vietas, kur prekiaujama akcizais apmokestinamomis prekėmis, apie asmenis, užsiimančius tokia neteisėta veikla, pranešti galite anoniminiu policijos komisariato pasitikėjimo telefonu 53 342. Dėkojame visiems, kurie jau skambino šiuo telefonu ir suteikė vertingos informacijos ar kitaip pranešė policijai apie vietas, kur vyksta nelegali prekyba.

Kėdainių r. PK informacija

Knypava.lt

Vienas komentaras “Policijos pareigūnai organizavo prevencines priemones”

  1. :) sako:

    mažokai pagauta, nelabai gerai dirbat

Rašykite komentarą

Saugumo kodas: